Super leuk dat je een kijkje neemt op onze website. Wij zijn Anouk en Cristel den Otter, zussen en in 2018 gestart met Worldsisters. Worldsisters is ontstaan doordat wij beiden steeds bewuster bezig waren met het verschil dat we individueel kunnen maken en het belang van aandacht voor onze planeet. Op onze website schreven we over de zoektocht naar een bewuster leven. Ons eerste product was onze eigen ontworpen en uitgebrachte Worldsisters Agenda 2019. Daarmee begonnen we ook onze webshop. Sinds de oprichting van Worldsisters zijn onze levens verandert en daardoor ook de inhoud van onze blogs en de producten die wij verkopen. 

In augustus 2019 is Anouk moeder geworden van Julian en in augustus 2021 wordt Julian grote broer. Voor die tijd zal Julian al niet meer het enige (klein)kind in onze familie zijn, want in juni 2021 verwacht Cristel haar eerste kindje. Super leuk om tegelijkertijd zwanger te zijn!

Ook als moeder merken wij dat we het erg leuk vinden om zoveel mogelijk bewuste keuzes te maken; tijdens de zwangerschap en in de opvoeding, in de aanschaf van producten voor bijvoorbeeld de babykamer en onze kindjes zelf. Daardoor is de aandacht in onze blog meer en meer verschoven naar kinderen en ouderschap in combinatie met duurzaamheid. 

Tijdens de zwangerschap heeft Anouk zich verdiept in het maken van bijtproducten en maakten zij de eerste bijtring en speelkoord voor Julian. Zelf een bewuste keuze maken in de aanschaf van producten en de producten helemaal naar eigen wens maken, is wat wij leuk vinden. Niet alleen voor onszelf, maar ook voor jou en jouw kleine boef! En zo voegden we de bijtproducten zoals bijtringen, speelkoorden en sleutelhangers voor aan de (luier)tas ook toe aan onze webshop. Dit assortiment breiden we steeds verder uit. Alle producten zijn zelfgemaakt, of kopen wij in bij merken waar wij 100% achter staan. 

Neem eens een kijkje in onze webshop en heb je vragen? Laat het ons dan zeker weten!

Liefs,

Anouk en Cristel