Super leuk dat je een kijkje neemt op onze website. Wij zijn Anouk en Cristel den Otter, zussen en in 2018 gestart met Worldsisters. Beiden zijn wij steeds bewuster bezig met het verschil dat we individueel kunnen maken en het belang van aandacht voor onze planeet. Op deze website kan je dan ook van alles lezen over ons en onze zoektocht naar een bewuster leven.

Uit deze zoektocht is de Worldsisters Agenda 2019 voortgekomen. Een agenda die de gebruiker helpt om ook bewuste stappen te maken in het leven. In 2019 heeft er nog een grote verandering plaats gevonden in onze levens. Anouk is namelijk moeder geworden van Julian en Cristel hiermee dus ook een trotse tante. Ook hierin merken wij dat we het erg leuk vinden om bewuste keuzes te maken, in de opvoeding maar bijvoorbeeld ook in de aanschaf van producten voor bijvoorbeeld de babykamer en Julian zelf. Wij nemen jullie graag mee in deze zoektocht doormiddel van onze blog.

Tijdens de zwangerschap heeft Anouk zich ingelezen in bijtproducten en leek het haar leuk deze zelf voor Julian te maken. En zo ontstond een gepersonaliseerde bijtring, speenkoord, speelkoord en sleutelhanger voor aan de luiertas. Zelf een bewuste keuze maken in de aanschaf van producten en de producten helemaal naar eigen wens maken, is wat wij hieraan leuk vinden. Dit inspireerde ons om deze producten ook op bestelling van andere te maken, waardoor wij nu bijtringen, speenkoorden, speelkoorden en sleutelhangers in onze webshop aanbieden. Daarnaast maken wij draadwoorden en vormen als decoratie en enkele andere kinderproducten die wij inkopen bij merken waar wij 100% achter staan.

Neem gerust eens een kijkje in onze webshop.

Liefs,

Anouk en Cristel