Organiseer je binnenkort een evenement of bijeenkomst en ben je op zoek naar één of twee inspirerende gastspreker(s)? Wij zijn graag als gastspreker tijdens dit event aanwezig om jouw gasten te inspireren! Onze presentatie kan gaan over de zoektocht naar duurzaamheid of de zoektocht naar jezelf en geluk. Wat je kan verwachten?

 

De zoektocht naar duurzaamheid

Duurzaamheid is een breed begrip en iedereen gaat hier op zijn of haar manier mee om. Dat is niet zo gek want de succesformule heeft nog niemand uitgevonden! Worldsisters is opgezet uit de wens een stukje duurzamer te leven en anderen te inspireren. Wij zijn trots een stap de goede richting op gezet te hebben, zowel privé als zakelijk en willen hier met veel passie anderen over vertellen. Ondernemen is doen en daar horen keuzes bij, zeker als je het zo duurzaam als mogelijk aan wilt pakken. Wij vertellen jou en jouw gasten graag over hoe wij deze keuzes gemaakt hebben. Mogen we jou inspireren ook deze (duurzame) zoektocht aan te gaan?

 

De zoektocht naar jezelf en geluk

De zoektocht naar jezelf en geluk, het klink heel spiritueel maar dat hoeft het niet te zijn. Gelukkig zijn start bij jezelf blijven en daar weten wij alles van. Zoals heel veel andere mensen hebben wij ook een turbulente tijd in ons leven meegemaakt. Anouk heeft Anorexia gehad en dat was voor haarzelf en de mensen om haar heen (waaronder Cristel) erg lastig. Een strijd en zoektocht naar zichzelf en geluk. Alleen hadden we het niet kunnen redden, samen wel. Hoe de eetstoornis ontstaan is? Waarom zijn familie en vrienden in deze periode zo belangrijk? Wat heeft dit betekent en wat voor invloed heeft het nu nog op onze levens? Wij praten hier graag met jou en jouw gasten over.

 

Buiten de lijntjes

Op zoek naar sprekers over een ander thema dan bovenstaand? Wij denken graag met je mee!

 

Neem contact met ons op via info@worldsisters.nl