In Recepten

Simpele cheesecake dip

Zin in een lekkere taart als tussendoortje of toetje maar geen zin om die taart te maken/te bakken? Wij hebben de oplossing voor je: de cheesecake dip! Binnen vijf minuten heb je een super lekker tussendoortje of toetje op tafel staan, die je zeker doet denken aan die lekkere cheesecake.

Cheesecake dip recept

Benodigdheden:

  • Grote bak aardbeien of ander fruit
  • 500 gram Monchou
  • 200 gram zure room
  • halve citroen voor de citroensap
  • Bostogne koekjes
  • Honing of ahornsiroop

Maak de Bostogne koekjes klein. Dit gaat het makkelijkste met een vijzel maar kan natuurlijk ook met je handen en een lepel. Als de koekjes verkruimelt zijn, doe je dit in een bakje.

Meng de monchou met de zure room tot en glad mengsel. Dit gaat het makkelijkste als je de monchou een half uurtje van te voren uit de koelkast haalt zodat het al wat zachter is. Voeg hier de citroensap en naar smaak honing of ahornsiroop aan toe om het mengsel wat zoeter te maken. Als alles goed gemengd is, doe je het in een bakje.

Als laatste maak je het verse fruit schoon. Serveer het verse fruit in een bakje en zet de bostogne koekjes en de dip ernaast. Geef iedereen een kleine vork en prikken en dippen maar!

Heb je tijdens de komende warme dagen juist wat meer zin in verkoeling? Maak dan zelf ons lekkere nicecream recept. Een heerlijk en gezond ijsje!

Share Tweet Pin It +1

You may also like

Smoothies

Posted on 8 juli 2019

Bananenbrood

Posted on 4 februari 2019

Previous PostWafels feestontbijt
Next PostDuurzame zwangerschapskleding

No Comments

Leave a Reply