In Ontspanning

Herinneringen sparen

Je kent het wel, een paar weken voor je verjaardag komt van alle kanten die ene vraag: ‘Nouk wat wil je hebben voor je verjaardag?’ Een enorm luxe probleem, maar vaak is dat een behoorlijk lastige vraag. Dit jaar wist ik al snel het antwoord: Helemaal niks, behalve een weekend samen zijn! Samen genieten en herinneringen maken. Misschien weten jullie wel dat ik dat altijd al enorm fijn vind. Zo heb ik al meerdere keren iets geschreven over leuke uitjes en weekendjes weg. Mijn favoriete bezigheid, samen op pad. En sinds Julian er is waardeer ik dat nog veel meer. Leuke herinneringen sparen is het mooiste wat er is. Ik besloot daarom een huisje te boeken in Ouddorp en zo reden we op mijn verjaardag naar Zeeland. Julian sliep de hele reis en we mochten bij aankomst meteen ons huisje in. Een ideaal begin dus!

Een weekendje weg

Het begin van de middag hebben we lekker met zijn drietjes doorgebracht. Aan het einde van de middag kwam de rest van de familie een voor een aan: opa, oma, Sandra, Janne, Cristel en Joost. Wat boften we met het weer zeg, we maakten een heerlijke strandwandeling, borrelden en gingen die avond gourmetten. Lekker Nederlands. Voor mij staat gourmetten niet perse voor het lekkerste eten (al worden we steeds creatiever) maar wel voor lekker lang tafelen. We sloten die avond af met een drankje en spelletjes, wat was het fijn om samen te zijn! 

Zaterdag maakten we opnieuw een strandwandeling en uiteraard namen we een duik in het zwembad wat bij het park zat. Anouk ging tot de coronacrisis elke week zwemmen met Julian, wat ze allebei erg lekker vinden. Ook de rest van de familie vindt het natuurlijk leuk om eens het water in te duiken met onze kleine draak. Daarna zijn we nog even op pad gegaan. Vlakbij Ouddorp is A Seal, een zeehondenopvang en zij zouden die zaterdag 2 zeehondjes vrij laten, terug de zee in. We besloten hier dus naartoe te gaan om te kijken. Mooi werk en zo schattig! In de avond zijn we met zijn allen uit eten gegaan. Zondag hebben we afgesloten met, hoe kan het ook anders, een heerlijke strandwandeling. Ow wat ging dit weekend snel… Het beste verjaardagscadeau wat ik mijzelf kon geven; herinneringen sparen! Volgend jaar weer?

Share Tweet Pin It +1

You may also like

Pasen

Posted on 2 april 2021

Eerste vakantie met baby

Posted on 16 december 2019

Previous PostMoederdag
Next PostLonden

No Comments

Leave a Reply