In Worldsisters Agenda 2019

Duurzame december cadeaupakketten 

Het is alweer oktober. Het herfstweer is begonnen met hier en daar een regenbui en bladeren vallen van de bomen op de grond. De tijd van het jaar waarin ik als een verzopen katje aankom op werk omdat ik met mijn goede gedrag wil blijven fietsen en verlang naar nog een zonnige nazomerdag of naar het winterseizoen met een witte kerst.

Het is ook de tijd van het jaar waarin wij weer stil staan bij de naderende december feestdagen. Lootjes zijn alweer getrokken voor het Sinterklaas feest want ja sorry maar ondanks de discussies vieren wij dit feestje en zien we het als excuus om weer even samen te komen met de familie. Want hoe je het ook wendt of keert, het is en blijft voor ons een jeugdsentiment met veel positieve gedachten. Samen eten, liedjes zingen, cadeaus geven en krijgen en vooral samen zijn.

Ook aan kerst zitten veel positieve gedachten verbonden. Als bakkersdochters was december vroeger altijd een drukke periode maar ow wat konden we daarna extra genieten van het samen zijn met familie en niet te vergeten van al het lekkere eten.

Cadeautjes

Onze komende decemberweekenden zitten dan ook vol met familie uitjes en etentjes. Het duurt nog even maar toch denken we nu al na over wat er in de gedichten moet komen te staan en vooral wie we met welke cadeautjes blij kunnen maken. Want ja, een duurzaam cadeau betekent ook dat het afgestemd is op het individu. Wat heeft iemand echt nodig en het liefst houden we daarbij ook nog eens rekening met cadeaus die een positieve impact hebben op de footprint die iemand achter laat op de wereld. Onze agenda kan daar natuurlijk een hele mooie rol in spelen. Agenda’s staan op de verlanglijstjes van veel mensen en duurzaam leven is inmiddels een hip begrip. Zo kwamen wij ook op het idee van onze duurzame december pakketten.

Uiteraard is de Worldsisters Agenda 2019 onderdeel van het duurzame cadeaupakket. Daarnaast helpen wij je graag bij het samenstellen van een passend pakket voor jouw familie, vrienden of medewerkers. Het pakket wordt aangeboden in een mooie katoenen tas die later nog gebruikt kan worden voor het doen van bijvoorbeeld de boodschappen. Voor bedrijven is het mogelijk deze tassen met een eigen tekst en/of logo te bedrukken.

Share Tweet Pin It +1
Previous PostPreview Worldsisters Agenda 2019
Next PostTruffel risotto met geitenkaas, champignons en tomaat

No Comments

Leave a Reply