Vraag / Op- of aanmerkingen / suggeties

Heb je een vraag, op- of aanmerken of een suggestie voor ons? Of kom je ergens een foutje tegen? Laat het ons dan zeker weten. Je kunt ons bereiken via social media (Facebook, Instagram) of via info@worldsisters.nl.

 

Samenwerken

Wil je met ons samenwerken? Dit kan, op vele verschillende manieren. Wil je ons een pakketje toesturen voor een review? Dit kan altijd, maar is geheel vrijblijvend. Wij geven geen garanties voor een publicatie (op onze website, Facebook of Instagram) en bij een publicatie zullen wij altijd onze eerlijke mening geven en vermelden dat het gaat om een samenwerking. Wil je een advertentie plaatsen op onze website? Ook dat is mogelijk. Ook voor andere mogelijkheden tot samenwerking staan wij open, dus heb je een leuk idee, laat het ons dan zeker weten. Stuur ons een mailtje via info@worldsisters.nl voor meer informatie.

 

Disclaimer

Wij werken hard om onze website en onze producten te verbeteren, om zo veel mogelijk mensen te helpen op weg naar een duurzamere levensstijl. Wij steken hier veel tijd in en hebben hier veel plezier aan. Het is niet de bedoeling dat je zomaar artikelen, beeldmateriaal of informatie uit onze producten zonder toestemming gebruikt of overneemt. Wij zien het als een compliment als je iets wilt gebruiken of overnemen, maar zet er dan wel altijd even duidelijk een link bij naar onze website en stuur ons een berichtje via info@worldsisters.nl om dit te laten weten.

De informatie op onze website en in onze producten halen wij uit artikelen, boeken, blogs en eigen ervaringen. Wij zijn geen duurzaamheid experts en hebben geen specifieke studies hiervoor gevolgd. Wel zijn wij, net als jij, geïnteresseerd in de thema’s op onze website en in onze producten. Dit houdt niet in dat wij alles 100% goed doen. Wij zijn dan ook niet aansprakelijk voor het (nadelig) gebruik of de gevolgen van toepassingen van informatie op deze website of in onze producten.